Futbol

Ernesto Valverde: "El trident del Barça és perillós fins i tot de vacances"

L'entrenador de l'Athletic Club ha parlat en roda de premsa els dies previs a l'enfrontament de Copa contra el Barça

Actualitzat

Ernesto Valverde ha valorat davant dels micròfons de la premsa el duel de vuitens de la Copa del Rei que enfrontarà el seu equip dijous contra el Barça. Sobre el rival de l'eliminatòria, el tècnic del conjunt basc ha valorat que "És un dels millors, sinó el millor equip que ens podia tocar. Però li hem de plantar cara. La nostra idea és intentar passar, sabem que és difícil. L'any passat ja ens van eliminar i això que ho vam donar tot per passar. No els vam poder guanyar ni a casa ni a fora, però la nostra màxima motivació és fer-ho aquest any."

Valverde ha destacat el paper del trident en l'actual joc del Barça amb ironia: "Són perillosos fins i tot estant de vacances, encara que vinguessin dijous al matí. I cal tenir-ho en compte. M'encantaria que vinguessin desendollats. Són grandíssims jugadors d'aquests que resolen partits en una jugada. M'encantaria que vinguessin desendollats del tot, però..."

Després de destacar el valor d'Iniesta, que "és determinant per a una capacitat d'aclarir el joc que no té ningú", Valverde s'ha referit al fet que el seu nom torni a aparèixer com a candidat a la banqueta del Barcelona la temporada que ve: "No és la primera vegada que col·loquen el nom d'un entrenador en un altre equip. Ho visc amb absoluta normalitat, perquè hi estem acostumats. Ens posen en equips i ens treuen del nostre. Aquesta professió és així."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut