Barça

Ernesto Valverde: "El Barça no prescindirà de Neymar, el volem amb nosaltres"

El tècnic blaugrana ha insistit que compta amb el crac brasiler, l'autor dels dos gols de la victòria contra la Juventus en el primer partit de la pretemporada

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, ​​Ernesto Valverde, ha assegurat que l'equip "no prescindirà" de Neymar, sobre qui s'especula que podria fitxar pel París Saint-Germain. En la roda de premsa posterior al partit de la International Champions Cup contra la Juventus a Nova Jersey, en què el brasiler va marcar els dos gols que van donar la victòria al Barça, Valverde ha tornat a evitar els rumors sobre la sortida del jugador.  

"El FC Barcelona no prescindirà de Neymar, coneixem la seva incidència en el nostre joc i al vestidor, la seva dinàmica de grup, i el volem amb nosaltres", ha assegurat el tècnic blaugrana.

Valverde, que ha debutat amb victòria com a entrenador blaugrana, ha valorat la "implicació de l'equip i els jugadors per intentar estar junts i portar la iniciativa del joc" tant si l'equip va "cap endavant com més enrere". "La idea de pressionar (...) depèn de la nostra fortalesa i si decidim fer-ho junts o no; quan intentes pressionar un equip alt és perquè tot l'equip es compromet a això", ha explicat.  

El nou tècnic del Barça també ha valorat el rendiment de Leo Messi, i ha destacat que l'anirà "descobrint" perquè amb prou feines porta "setmana i mitja" entrenant. "No descobriré Messi, perquè ens permet descobrir-lo cada dia veient-lo jugar", ha valorat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut