Futbol

Ernesto Valverde desmenteix haver comunicat a l'Athletic la seva marxa a final de temporada

El tècnic basc ha desmentit les informacions publicades aquesta setmana que diuen que ha comunicat al president Josu Urrutia la seva sortida del club a final de temporada
Ernesto Valverde, entrenador de l'Athletic Club de Bilbao (EFE)

Ernesto Valverde, entrenador de l'Athletic Club de Bilbao (EFE)

L'entrenador de l'Athletic Club de Bilbao, Ernesto Valverde, un dels noms que sonen per succeir Luis Enrique Martínez a la banqueta del FC Barcelona, ha negat aquest dissabte que hagi comunicat al president del club basc, Josu Urrutia, que marxarà a final de temporada.

Davant les informacions publicades aquesta setmana per alguns mitjans de comunicació, Valverde ha explicat que "no és la primera vegada que el president i jo ens emplacem a parlar quan la temporada hagi avançat per parlar d'aquest tema. I en això estem".

El tècnic, que acaba contracte aquest estiu, ha afirmat que aquesta reunió es farà quan el club i ell mateix ho creguin convenient, i serà llavors "quan tothom se n'assabentarà". Valverde ha dit que "les especulacions són lliures, però la veritat és aquesta. Ja sabem la dita: no deixis que la veritat faci malbé una bona notícia".

NOTÍCIES RELACIONADES