Ernesto Valverde, entrenador de l'Athletic Club de Bilbao (EFE)
Ernesto Valverde, entrenador de l'Athletic Club de Bilbao (EFE)
Futbol

Ernesto Valverde desmenteix haver comunicat a l'Athletic la seva marxa a final de temporada

El tècnic basc ha desmentit les informacions publicades aquesta setmana que diuen que ha comunicat al president Josu Urrutia la seva sortida del club a final de temporada

Actualitzat

L'entrenador de l'Athletic Club de Bilbao, Ernesto Valverde, un dels noms que sonen per succeir Luis Enrique Martínez a la banqueta del FC Barcelona, ha negat aquest dissabte que hagi comunicat al president del club basc, Josu Urrutia, que marxarà a final de temporada.

Davant les informacions publicades aquesta setmana per alguns mitjans de comunicació, Valverde ha explicat que "no és la primera vegada que el president i jo ens emplacem a parlar quan la temporada hagi avançat per parlar d'aquest tema. I en això estem".

El tècnic, que acaba contracte aquest estiu, ha afirmat que aquesta reunió es farà quan el club i ell mateix ho creguin convenient, i serà llavors "quan tothom se n'assabentarà". Valverde ha dit que "les especulacions són lliures, però la veritat és aquesta. Ja sabem la dita: no deixis que la veritat faci malbé una bona notícia".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut