Cucurella i Aleñá són alguns dels joves del filial que viatgen a Múrcia per jugar amb el primer equip el debut del Barça a la Copa (@FCBarcelona_cat)
Barça

Ernesto Valverde convoca Ortolà, Aleñá, Cucurella i Arnáiz per jugar contra el Múrcia

El conjunt blaugrana visita l'estadi de la Nueva Condomina sense molts jugadors del primer equip i amb reforços del Barça B

Actualitzat

Valverde ha fet pública la llista de 16 convocats abans de marxar cap a Múrcia per jugar el partit de Copa d'aquest dimarts (davant de rivals de Segona B només hi pot haver cinc jugadors a la banqueta) és: Cillessen, Ortolá (31), Semedo, Piqué, Rakitic, Denis, Mascherano, Deulofeu, Paco Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Vermaelen, Aleñá (26), Cucurella (36) i Jose Arnáiz (37). 

D'aquesta manera la novetat són els 4 joves del filial, i les absències que ja s'han pogut veure en l'entrenament d'aquest dilluns al vespre.

Darrer entrenament del FC Barcelona abans de viatjar a Múrcia

Ernesto Valverde ha dirigit una sessió amb les absències de Messi, Luis Suárez i Umtiti, que arrosseguen una sanció de la temporada passada, a més de Ter Stegen, Iniesta, Paulinho i Busquets.

A banda, tampoc s'han exercitat els lesionats Dembélé, Rafinha ni Alba, que continua fent treball de recuperació al marge del grup. A més, Arda Turan i Aleix Vidal tampoc han trepitjat la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i és que, segons ha confirmat el mateix Valverde en roda de premsa, s'han ressentit de les respectives lesions al turmell.

Davant de tantes absències i com és habitual en aquests debuts de Copa que es juguen contra equips de categories inferiors, alguns dels joves del filial reforçaran l'expedició blaugrana. Concretament: Ortolá, Cucurella, Oriol Busquets, Vitinho, Aleñá, Carles Pérez i José Arnáiz.

Anar al contingut