Natació

Érika Villaécija comença el seu últim campionat amb medalla

La nedadora barcelonina, que s'acomiada de la natació d'elit en el campionat d'Espanya de piscina curta, obre la seva participació amb una plata per equips i una final assegurada

Érika Villaécija acapara els focus al Campionat d'Espanya de natació de piscina curta que han començat aquest dijous al Club Natació Barcelona.

És l'última prova de la nedadora d'Horta abans de la seva retirada i l'ha començat amb molt bon peu: classificant-se per a la final dels 100 metres papallona amb el tercer millor temps de la seva sèrie, setè en el global, i acabant la sessió matinal amb una medalla: la de plata en 4x50 amb l'equip del CN Sabadell. La prova l'ha guanyada el CN Sant Andreu. A la tarda, Erika Villaécija no ha pogut passar de la sisena posició en els 100 metres papallona.

Lidón Muñoz, per la seva banda, ha guanyat la medalla d'or en els 100 metres estils(1:01.06) i Jessica Vall ha aconseguit la de plata (1:01.20). Posteriorment, la nedadora del Sant Andreu ha guanyat la prova dels 50 braça (30.67) i ha fet la marca mínima per als Mundials de piscina curta de Xina.

Mireia Belmonte, amb problemes físics, ha optat per no participar en aquests campionats i, segons ha pogut saber TV3, la nedadora badalonina serà baixa per als Mundials de la Xina.