McLaren continua sense funcionar (Reuters)
Motor

Éric Boullier deixa la direcció esportiva de McLaren pels mals resultats

El canvi de motor Honda a Renault no ha ofert la millora de resultats esperada i la marca anglesa continua lluny dels podis

Actualitzat
Éric Boullier, cap d'equip de McLaren, deixa el seu càrrec després que Zak Brown, president executiu de la marca, hagi acceptat la seva dimissió.  "El rendiment de l'MCL33 el 2018 no ha complert les expectatives de ningú a McLaren. Les causes són sistèmiques i estructurals, i requereixen un gran canvi des de dins", ha assegurat Brown en un comunicat en què comunicava la dimissió de Boullier.

L'aliança amb Honda entre el 2015 i el 2017 no va donar els resultats esperats, i tampoc l'elecció de Renault com a nou propulsor des de la present temporada fins al 2020, amb el qual McLaren esperava lluitar per podis. De moment, ocupa la sisena plaça al Mundial de constructors. En el Mundial de pilots, Fernando Alonso és vuitè mentre que el seu company, Stoffel Vandoorne, és setzè.  

L'equip de Woking va canviar el seu organigrama i Simon Roberts supervisarà la fabricació, enginyeria i logística, Andrea Stella esdevé el nou director de rendiment i responsable de les operacions en pista, i Gil de Ferran ocuparà el càrrec de director esportiu. Boullier ha aprofitat per desitjar a McLaren "el millor per a la resta de la temporada i per al futur" i s'ha mostrat "molt orgullós d'haver treballat amb un equip tan brillant els últims quatre anys".
Anar al contingut