Barça

Éric Abidal: "Treballarem per muntar l'equip més competitiu"

El nou secretari tècnic del Barça no ha volgut entrar en els detalls de quines seran les prioritats a l'hora de reforçar el primer equip de cara a la propera temporada

Actualitzat

Éric Abidal ha estat presentat aquest dimarts al matí com el nou secretari tècnic del primer equip de futbol del FC Barcelona en substitució de Robert Fernández. El francès s'ha presentat davant dels mitjans de comunicació i s'ha mostrat molt il·lusionat amb la nova etapa que comença al Barça:

"Vull agrair al club per haver apostat per mi. M'he preparat durant molt temps per tenir aquesta possibilitat i crec que podem fer un bon treball. Tinc experiència com a jugador, conec molt bé el vestidor, sé com s'han de gestionar els contractes. Parlaré amb l'entrenador per aconseguir l'equip més competitiu. Estic molt content de tornar a casa."

Abidal s'ha esforçat de valent per esquivar les preguntes insistents dels periodistes sobre un altre dels protagonistes de l'actualitat blaugrana, Antoine Griezmann, que ha preferit quedar-se a l'Atlètic de Madrid:

"La decisió de Griezmann és seva. Tenia dues opcions i el més important és pensar en la planificació del nostre club. Som aquí per muntar un equip competitiu."

Pel que fa a si continua sent prioritari fitxar un davanter, el nou secretari tècnic no ha volgut entrar en els detalls:

"Estem planificant l'equip. Volem un equip potent. Hem d'analitzar internament i haurem de prendre decisions, per això ja he parlat amb l'entrenador, amb Pep Segura i amb Ramon Planes."

El vicepresident Jordi Mestre ha mostrat la seva il·lusió pel retorn de l'exjugador del Barça a la disciplina blaugrana, mentre el general manager, Pep Segura, ha desgranat els motius que l'han portat de decidir-se pel francès:

"L'Éric compleix amb escreix una vinculació amb la plantilla perquè fins fa quatre dies ell també era jugador del Barça. En segon lloc, té coneixement del mercat del futbol internacional. Té la formació i ha tingut la voluntat de conèixer per dins com funcionen diversos grans clubs europeus. Per últim, el mercat futbolístic francès és el que més alimenta totes les competicions europees, per tant és un mercat que és important per al Barça. També hi ha un criteri humà, els valors que va transmetre quan va marxar del nostre club m'han servit a l'hora d'escollir l'Éric. L'adjunt a l'Éric, en Ramon Planes, té un bagatge professional molt gran i creiem que els dos junts donaran una gran capacitat."

ARXIVAT A:
AbidalGriezmann
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut