Abidal i Zubizarreta fent broma al gimnàs de la ciutat esportiva del Barça (Foto: fcbarcelona.com)
Barça

Éric Abidal: "El PSG volia fitxar-me, però jo vull quedar-me a Barcelona"

Éric Abidal, que està passant les vacances de Nadal a Lió, va aprofitar per assistir al partit del seu exequip contra el Niça (3-0) i la televisió del club francès el va entrevistar. El jugador reconeix que des de França li han arribat ofertes: "És cert que el PSG estava interessat en mi, però la meva família se sent bé a Barcelona i m'hi vull quedar."

Actualitzat
Éric Abidal, que està passant les vacances de Nadal a Lió, va aprofitar per assistir al partit del seu exequip contra el Niça (3-0) i la televisió del club francès el va entrevistar. El jugador reconeix que des de França li han arribat ofertes: "És cert que el PSG estava interessat en mi, però la meva família se sent bé a Barcelona i m'hi vull quedar."

El lateral blaugrana també confirma que té el vistiplau dels metges per tornar al futbol i que està desitjant jugar: "Vaig passar per un moment difícil. La malaltia ens canvia. Però he fet una recuperació progressiva i ara tinc llum verda per tornar a jugar a futbol. Treballo dia a dia i no tinc un objectiu clar sobre quan puc tornar. El meu cos decidirà, no cal precipitar-se."

El retorn d'Éric Abidal als terrenys de joc sembla, doncs, proper. El francès ja s'entrena amb el grup i el club li prepara un nou contracte que acaba el 30 juny del 2013. Abidal va assegurar que negocia la renovació amb el club, tot i que pot negociar lliurement amb qualsevol altre equip a partir de l'1 de gener.
Anar al contingut