Bàsquet

Equips de l'NBA deixen d'anar als hotels de la cadena de Donald Trump

No tot són bones notícies per al futur president dels Estats Units. Jugadors i entrenadors de l'NBA van mostrar la seva decepció davant la seva elecció. Ara són els propietaris els que hi diuen la seva, i perjudiquen la butxaca del magnat
L'hotel Trump Soho de Nova York (Reuters)

L'hotel Trump Soho de Nova York (Reuters)

Segons informa el mitjà nord-americà ESPN, com a mínim tres equips de l'NBA han deixat d'allotjar-se aquesta temporada en hotels propietat de Donald Trump o franquiciats amb el futur president dels Estats Units. Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol, els Milwaukee Bucks i els Dallas Mavericks han canviat el seu allotjament habitual quan viatgen a Nova York i Chicago.

Un altre equip que acostuma a allotjar-se al Trump Soho de Nova York tindria decidit canviar d'hotel a final de temporada, quan expiri el contracte que té firmat. Les franquícies fan les seves reserves a l'agost, quan l'NBA fa públic el calendari de la lliga regular, i moltes s'estan repensant de seguir acudint als establiments associats a Trump.

Després de la decepció expressada per jugadors i entrenadors de la l'NBA pel resultat de les eleccions (especialment dur va ser la resposta de sis minuts de l'entrenador dels Spurs, Gregg Popovich, a una pregunta de la premsa), ara són els amos dels equips els que parlen a la seva manera. El copropietari dels Bucks, Marc Lasry, i el propietari dels Mavericks, Mark Cuban, han donat suport públicament durant el procés electoral a la candidata demòcrata, Hillary Clinton.

NOTÍCIES RELACIONADES