Jocs Olímpics

Entre els 300 esportistes que representaran Espanya en els Jocs de Rio de Janeiro, 100 són catalans

Una tercera part dels esportistes representants d'Espanya als Jocs de Rio són catalans

Actualitzat

D'aquí poc més de 15 dies, comencen el Jocs Olímpics a Rio i el COE ha anunciat la llista dels 304 esportistes que representaran Espanya, 162 homes i 142 dones. Prop de cent catalans han entrat a la convocatòria per viatjar al Brasil.

Les disciplines que aporten més representants són les d'aigua; entre la natació i el waterpolo, més de 30 esportistes. Mireia Belmonte, Jessica Vall, Judit Ignacio, el duet Gemma Mengual-Ona Carbonell i Érika Villaécija són alguns dels noms destacats.

En les seleccions espanyoles d'hoquei herba, hi haurà vint catalans entre la masculina i la femenina. Destaquen també les nou places per a atletes del país, quatre dones i cinc homes, comptant els flamants campió i subcampió europeus de 5.000, Ilias Fifa i Adel Mechaal.

Quatre catalans, dos homes i dues dones, formaran part dels equips espanyols de rugbi a 7, modalitat que debuta en aquests Jocs. Amb tot, la llista no és definitiva perquè en equips com els de bàsquet i el waterpolo encara no s'han donat les convocatòries definitives.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut