Battaglin ha guanyat la 4a etapa.
Ciclisme

Enrico Battaglin (Bardiani) guanya la 4a etapa i Luca Paolini (Katuixa) es manté líder del Giro

Enrico Battaglin (Bardiani) ha guanyat la 4a etapa del Giro, 246 quilòmetres entre Policastro Bussentino i Serra San Bruno. El ciclista italià ha estat el més hàbil en un esprint sobre l'asfalt mullat i s'ha imposat amb un crono de 6 hores, 14 minuts i 19 segons. Luca Paolini (Katuixa) es manté líder de la general amb 17 segons d'avantatge sobre Rigoberto Uran. Bradley Wiggins, el gran favorit al triomf final, ha caigut a la 6a plaça després que li hagin picat 17 segons de pèrdua a la línia de meta.

Actualitzat
Enrico Battaglin (Bardiani) ha guanyat la 4a etapa del Giro, 246 quilòmetres entre Policastro Bussentino i Serra San Bruno. El ciclista italià ha estat el més hàbil en un esprint sobre l'asfalt mullat i s'ha imposat amb un crono de 6 hores, 14 minuts i 19 segons. Luca Paolini (Katuixa) es manté líder de la general amb 17 segons d'avantatge sobre Rigoberto Uran.

Braddley Wiggins, el gran favorit al triomf final, ha caigut a la 6a plaça després que li hagin picat 17 segons de pèrdua a la línia de meta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut