Handbol

Enric Masip: "El club em va dir: o firmes aquest acord o t'acomiadem. No volia acabar denunciant el club en un jutjat".

Enric Masip ha explicat els motius de ser despatxat com a secretari tècnic de la secció d'handbol del Barça. El jugador afirma que el club no li va donar opcions de continuar i se sent dolgut per l'actuació del club blaugrana tot i agrair-li tots aquests anys viscuts en el club.

Actualitzat
Enric Masip ha explicat els motius de ser despatxat com a secretari tècnic de la secció d'handbol del Barça. La directiva del club blaugrana i Masip van arribar a un acord per a la rescissió del seu contracte, que finalitzava el 30 de juny del 2014. Aquest dilluns Enric Masip ha volgut donar les seves explicacions sobre l'assumpte: "Vaig proposar molts cops renegociar a la baixa el contracte. I em van dir que en el meu cas no es podia allargar o que ho fessin 2 anys sense cobrar res". "El club em va dir: o firmes aquest acord o t'acomiadem. No volia acabar denunciant el club en un jutjat" ha arribat a afirmar Masip. L'ex-secretari tècnic d'handbol del Barça ha admès que en diferents ocasions li van oferir destinar l'1% del seu contracte a la Fundació, com ara és obligatori, però no quan ell va signar el contracte.

Enric Masip ha criticat la seva sortida: "La meva sortida del club no és digna. No hi ha hagut motius. Tinc la consciència el 100% tranquil·la". I ha lamentat com s'han fet les gestions: "Em mereixo sortir per la porta gran i em fan sortir per la porta petita. La junta em va dir que no creu en mi". L'exjugador de l'handbol blaugrana també ha afirmat: "Com a secretari tècnic del Barça d'handbol he treballat amb la màxima honradesa i compromís. Sempre he estat una persona de club".

I, tot i estar dolgut amb el club blaugrana, perquè li hauria agradat "fer la roda de premsa al Camp Nou i al costat del president del Barça", ha volgut donar les gràcies per la seva etapa barcelonista: "Gràcies, Barça. Aquest és el titular que vull que quedi de la meva roda de premsa".

Dimecres passat, el directiu responsable de la secció d'handbol del F. C. Barcelona, Eduard Coll, va comunicar la rescissió del contracte de Masip i va agrair-li públicament en roda de premsa l'aportació al club. El Barça no buscarà un substitut de Masip i l'entrenador Xavier Pascual assumirà tota la responsabilitat de la parcel·la esportiva de la secció.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut