Enric Gallego condemna un Reus que se situa en posicions de descens (1-4)

Amb un pòquer de gols, el català Enric Gallego ha condemnat el Reus a una derrota dolorosa davant un dels rivals directes en la lluita per la permanència

El Reus ha caigut davant l'Extremadura en un partit que ha començat guanyant (1-4).

Un golàs de Ricardo Vaz en el minut 12 presagiava la victòria del Reus davant el penúltim classificat. L'Extremadura, però, anava donant avisos i obligava Edgar Badia a lluir-se. El porter del Reus no ha pogut fer res quan el català Enric Gallego s'ha enfilat per sobre de Bastos per rematar amb el cap i fer el gol de l'empat just abans del descans.

Enric Gallego, també amb el cap, ha fet el segon de l'Extremadura en el minut 57. I el tercer, al 65, precedit d'una possible falta a Gus Ledes. Gallego ha completat l'exhibició amb un quart gol a cinc minuts del final. El davanter de Martorell és el "pichichi" de Segona, amb 13 gols.

Amb aquesta derrota, el Reus cau a la zona de descens amb 13 punts, i només ha pogut guanyar un dels últims nou partits.