Ancelotti
Ancelotti, en la imatge de "Bild", ensenyant el dit
Futbol

Enrenou a Alemanya per un gest groller d'Ancelotti a un aficionat rival que li havia escopit

L'entrenador del Bayern de Munic va ensenyar el dit del mig a un aficionat rival que li va escopir quan entrava al túnel de vestidors

Actualitzat

La reacció del tècnic del Bayern Munic, Carlo Ancelotti, que va fer un gest groller a un aficionat rival al final d'un partit, ha causat enrenou a Alemanya, on la premsa qüestiona avui a l'entrenador italià. "Che cosa fai, míster?", es pregunta, en italià, el rotatiu "Bild", que publica una foto d'Ancelotti, entrant al túnel de vestidors al final del partit tot ensenyant el dit del mig a un aficionat de l'Hertha Berlín.

El mateix tècnic va admetre dissabte mateix, en declaracions a la televisió pública ARD, aquesta reacció i va explicar que l'aficionat li havia escopit.

El Bayern va aconseguir l'empat (1-1) en el temps afegit del partit disputat a l'Olympiastadion berlinès gràcies a un gol de Robert Lewandowski, al qual Ancelotti havia deixat d'inici a la banqueta.

El fet d'ensenyar el dit del mig sol generar polèmiques gruixudes a Alemanya, tant en estadis de futbol com en l'àmbit polític. Ja va passar l'any passat, quan el vicecanceller i líder socialdemòcrata Sigmar Gabriel va fer aquest gest a un neonazi. El cas més conegut és el de Stefan Effenberg, que ho va fer en direcció a la tribuna en el Mundial del 1994 i li va costar l'expulsió fulminant i per sempre de la selecció alemanya.

La imatge d'Ancelotti ja ha fet la volta al món a través de les xarxes socials.

 

Anar al contingut