Futbol

Engeguen una campanya per demanar que es perdoni el deute de Cristiano Ronaldo amb Hisenda

La iniciativa creada a la plataforma Change.org per un usuari amb el curiós nom d'"Elsi Churrero" es diu "Volem que Cristiano es quedi, els diners ens és igual", i vol recollir el màxim nombre de firmes per entregar-les al govern espanyol
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Un usuari ha engegat una campanya a la plataforma Change.org per demanar que es perdoni a Cristiano Ronaldo el seu deute amb l'Agència Tributària i no se'n vagi del Reial Madrid arran de la denúncia de la Fiscalia contra el futbolista portuguès per presumpte frau fiscal de 15 milions d'euros a la Hisenda Pública.

En aquesta plataforma es posen en marxa recollides de firmes per impulsar tot tipus d'iniciatives populars, de diferents àmbits normalment de càracter social i reivindicatiu. La iniciativa creada per un usuari amb el curiós nom d'"Elsi Churrero" es diu "Volem que Cristiano es quedi, els diners ens és igual" i vol recollir el màxim número de firmes per entregar-les al govern espanyol.

Fins al moment, només 492 persones s'han unit amb la seva firma a aquesta iniciativa que ha provocat el rebuig de molts usuaris a través de les xarxes socials.

NOTÍCIES RELACIONADES