Bastianini sobreviu a Moto3 (@Circuitcat_cat)
MotoGP

Enea Bastianini s'imposa en una accidentada cursa de Moto3 del GP de Catalunya

La cursa de Moto3 ha estat marcada per les caigudes. Després d'una lluita aferrissada, la victòria ha estat per a l'italià Enea Bastianini, seguit del seu compatriota Marco Bezzecchi i de l'argentí Gabriel Rodrigo

Actualitzat

Enea Bastianini ha estat el gran vencedor del GP de Catalunya de Moto3, en una cursa molt accidentada.

La cursa de Moto3 ha estat marcada per la caiguda del madrileny Jorge Martín, que fins aquell moment anava líder. A falta de sis voltes per al final, també han anat per terra el gironí Albert Arenas, el valencià Arón Canet i l'italià Nicolò Bulega. L'accident ha estat espectacular. I encara abans d'acabar, una tercera topada amb el valencià Jaume Masià i l'italià Andrea Migno de protagonistes.

Després d'una lluita aferrissada, la victòria ha estat per a l'italià Enea Bastianini, seguit del seu compatriota Marco Bezzecchi i de l'argentí Gabriel Rodrigo.

Bezzecchi ha tret una bandera en record d'Andreas Pérez, el pilot de 14 anys que va morir la setmana passada en una cursa del Campionat d'Espanya.

 


Clara victòria del francès Fabio Quartararo a Moto2

El pilot francès Fabio Quartararo (Speed Up) ha aconseguit una clara victòria en el Gran Premi de Catalunya de Moto2, per davant del portuguès Miguel Oliveira (KTM) i el català Alex Márquez (Estrella Galícia 0'0 Kalex). 

Tant Oliveira com Márquez han aconseguit d'aquesta forma retallar Distàncies amb el líder de la classificació provisional del mundial, l'Italià Francesco Bagnaia (Kalex), que amb prou feines ha pogut ser vuitè, en veure's superat a l'última volta pel seu compatriota Lorenzo Baldasarri (Kalex).



 

 

Anar al contingut