Futbol

En Mamadou, un nen de 9 anys cec, visita el planter del Barça

En Mamadou és un nen de 9 anys que aquest divendres ha complert el seu somni, conèixer el planter del Barça. Mamadou va néixer amb una malaltia coneguda com a "anomalia de Peters" que li afecta els ulls i li impedeix veure-hi. Aquest divendres però, ha pogut fer el seu somni realitat.

Actualitzat
En Mamadou és un nen de 9 anys que aquest divendres ha complert el seu somni, conèixer el planter del Barça. Mamadou va néixer amb una malaltia coneguda com a "anomalia de Peters" que li afecta als ulls i li impedeix veure-hi. Aquest divendres, però, ha pogut fer el seu somni realitat.
 
D'origen senegalès, però amb sang culer a les venes, el petit escolta tots els partits a la ràdio. A la sessió ha pogut xerrar amb jugadors com Xavi, Alexis, Iniesta, Messi o Abidal.
 
Mamadou ha rebut com a regal els guants amb els quals s'ha entrenat Víctor Valdés i la pilota de la sessió, després que el delegat del primer equip, Carles Nadal, li hagi explicat tot l'entrenament a les grades. També ha confessat que té moltes ganes d'escoltar el partit contra el Milan i que espera que el Barça guanyi.
 
La Fundació F. C. Barcelona és la que gestiona aquest tipus de visites d'infants que pateixen malalties, amb la col·laboració del planter del primer equip per ajudar nens amb dificultats.
 
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut