Futbol

Empat sense gols entre Nàstic i Numància

El resultat no permet als tarragonins fugir de la zona calenta de la classificació

Francesc LatorreActualitzat

Partit disputat, però sense gols, el que s'ha disputat aquest dissabte al Nou Estadi de Tarragona. Un marcador que no satisfà ni uns ni altres. El Nàstic necessitava els tres punts per escapar-se una mica més de les places de descens a Segona B i el Numància havia de guanyar per no desenganxar-se de la lluita per l'ascens directe. L'empat a Tarragona pot comprometre fins i tot la seva participació al play-off d'ascens.

A la primera part ha estat el Nàstic de Nano Rivas qui ha portat la iniciativa del joc i ha tingut les ocasions més clares per marcar. La primera, al minut 22: una centrada d'Abraham des de la punta esquerra l'ha rematat Álvaro de cap, però l'acció ha trobat una bona resposta del porter Aitor Fernández.  Més clara ha sigut la que ha tingut el mateix Álvaro al minut 44 quan s'ha quedat sol davant del porter visitant però no ha sabut superar-lo. Un xut alt de Pablo Valcarce ha estat el més perillós del Numància a la primera part. Els conjunt castellà no ha demostrat per què és a la part alta de la classificació.

La tònica ha estat més o menys la mateixa al segon temps, amb el Numància un pèl més agressiu. De fet, l'oportunitat més clara en aquesta segona meitat ha estat dels sorians. Corria el minut 65 quan Valcarce ha enviat al pal un xut creuat que havia superat ja el porter Dimitrievski.

La setmana que ve, el Nàstic juga al camp del Lorca, que ara mateix és segon per la cua de la classificació.

Anar al contingut