El Noia Freixenet i el Barça Lassa s'han repartit els punts a l'Ateneu (@FCBhoquei)
Hoquei patins

Empat entre el Noia Freixenet i el Barça Lassa a l'Ateneu (2-2)

El Noia Freixenet s'ha avançat en el marcador amb dos gols de Xavi Costa, però els blaugrana han aconseguit empatar el partit en la segona meitat

El Noia Freixenet i el Barça Lassa s'han repartit els punts a l'Ateneu després que els blaugrana han aconseguit igualar en la segona meitat la renda de dos gols del Noia.

Quan s'havien disputat 19 minuts de joc, Xavi Costa ha avançat els locals després d'un xut de pala, resultat amb què s'ha arribat al descans.

El Barça Lassa hauria pogut empatar el partit de penal, però Panadero ha enviat la pilota al pal. En la jugada següent, Xavi Costa no ha perdonat, també de penal, i ha augmentat la diferència en el marcador.

Un minut després, Ignacio Alabart ha marcat el 2 a 1 i quan faltaven dos minuts per al final, Pablo Álvarez ha fet el gol de l'empat.

Amb aquest punt, el Noia Freixenet es situa en setena posició amb 12 punts, mentre que el Barça Lassa segueix líder, amb 22.