Futbol

Empat en el derbi de filials i victòries de Badalona i Cornellà a la zona alta de Segona B

L'Alcoià no va aprofitar l'ensopegada de l'equip de Gerard López i tots dos continuen al capdavant de la classificació, igualats a punts

Marc BéjarActualitzat

La divuitena jornada del grup III de la Segona Divisió B tenia com a gran al·licient el derbi de filials, que es presentava, aparentment, desigual. Tot i la diferència de punts a la classificació, el Barça B no va poder passar de l'empat contra un intens filial espanyolista, que s'havia avançat al marcador amb un gol de Carles Sòria. Ja ben entrada la segona part, Carles Aleñà va aconseguir la igualada, que deixa l'equip de Gerard López colíder amb 36 punts, els mateixos que un Alcoià que tampoc no va guanyar en la visita al camp del Llevant B.

En l'altre duel català del dissabte, Llagostera i l'Hospitalet també van firmar taules (1-1), resultat que deixa els dos equips a la part baixa de la classificació, on també s'hi troba l'Espanyol B, que, tot i empatar contra el líder, continua penúltim. Una zona de perill que deixa enrere el Sabadell després de la seva victòria a la Nova Creu Alta contra el Prat (3-1). Amb aquests tres punts, els arlequinats s'allunyen del descens i s'instal·len al mig de la taula.

Per davant dels vallesans hi ha Cornellà i Badalona, separats només per dos punts després de les seves respectives victòries. Els blaus continuen en la tercera posició, amb 31 punts, mentre els verds són sisens, amb 29. La pròxima jornada, el conjunt de Jordi Roger visitarà l'Hèrcules en un duel directe que, en cas de victòria, podria permetre al Cornellà escalar fins a les anhelades posicions de "play-off".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut