Handbol

Empat amb regust amarg del Granollers a la pista del Chambéry (30-30) a la Copa EHF

Els vallesans han fet mèrits més que suficients per sumar un triomf

El Fraikin Granollers ha obert la seva participació en la fase de grups de la Copa EHF amb un empat a la pista del Chambéry francès (30-30). Un punt valuós sumat fora de casa, però que deixa un regust amarg, ja que els vallesans han anat al davant en el marcador gairebé tot el matx. Els d'Antonio Rama han firmat un gran primer temps, i han arribat al descans amb una diferència de 5 gols, 12-17.

En la represa, els francesos han reaccionat, fins igualar el matx a 8 minuts del final. Fins i tot han tingut pilota per guanyar, però no han escollit la millor opció per resoldre, cosa que s'ha traduït en l'empat final en el primer dels 6 partits d'aquesta fase.