Espanyol

Emotiu partit d'homenatge a Dani Jarque a l'estadi de Cornellà-el Prat

L'afició de l'Espanyol va viure un dia molt especial amb l'homenatge a Dani Jarque, mort l'agost del 2009 mentre feia la pretemporada amb l'equip a Itàlia. El partit va reunir un bon grapat de jugadors, entre els quals molts exjugadors de l'Espanyol, que es van tornar a vestir de blanc-i-blau. El club informa que es van vendre més de 18.000 entrades.

Actualitzat
L'afició de l'Espanyol va viure un dia molt especial amb l'homenatge a Dani Jarque, mort l'agost del 2009 mentre feia la pretemporada amb l'equip a Itàlia. El partit va reunir un bon grapat de jugadors, entre els quals molts exjugadors de l'Espanyol que es van tornar a vestir de blanc-i-blau. El club informa que es van vendre més de 18.000 entrades.

L'emoció del record

L'acte va començar amb diversos reconeixements al que va ser capità del primer equip blanc-i-blau i la seva família. Al minut 21, el partit es va aturar. Els pares, l'esposa i la filla de Dani Jarque van rebre rams de flors de mans de Joan Collet, president de l'Espanyol, de Sergio García i d'Andrés Iniesta. L'última emoció de la nit va ser la interpretació del "Nessun dorma", amb tots els futbolistes junts al cercle central.

La part esportiva

El resultat, el menys important en aquests casos, va ser de 4-4. Coro, Sergio García, Cristian Alfonso i Petrov van marcar pel bàndol local (entrenat per Aguirre i Márquez) i el perico Cristian Gómez, Silva, Sito Riera i un amic personal de Jarque van firmar les dianes del combinat dirigit per Pochettino i Valverde.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut