Lliga de Campions

Emery pensa que el substitut de Neymar "anirà a totes"

El PSG rebrà demà el Reial Madrid en els vuitens de final de la Champions. Els parisencs afronten el partit de tornada de l'eliminatòria havent de remuntar un 3-1. Sense Neymar, esperen que l'afició els ajudi en un compromís històric per als francesos.

Actualitzat

Unai Emery ha deixat clar que l'absència de Neymar no ha de ser obstacle perquè el seu equip intenti la remuntada contra el Reial Madrid.

"Quan falta un jugador, s'obre la porta per a un altre, que entra amb tota l'energia i la força."

L'argentí Di Maria podria tenir un paper important demà contra el Reial Madrid (20.45), tot i que l'argentí ha jugat pocs minuts en aquesta Champions.

"Di Maria està preparat i sap el que és la Champions. Qualsevol jugador que surti demà, anirà a totes."

El PSG ha fet una crida a la seva afició perquè es converteixi en el jugador número dotze. Entrenador i jugadors el viuen com l'oportunitat per fer un pas endavant en la història de l'equip. Esperen que el factor camp sigui determinant. També esperen que l'àrbitre, l'alemany Felix Brych, tingui una actuació neutral. "L'àrbitre xiularà el que veu "amb encert", ha desitjat en veu alta Emery.

També ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit el defensa Dani Alves. L'exblaugrana, jugador amb experiència, és conscient de la importància de l'enfrontament contra el Reial Madrid.

"Són moments importants que no es tornen a viure. El PSG ha tingut límits dins la Champions i els ha de superar per continuar creixent. Creiem que ho podem fer. Però ara ens toca fer-ho."

Alves també ha revelat el pacte que ha fet amb Neymar, absent per lesió, sobre aquesta eliminatòria.

"Parlo amb Ney cada dia i hem pactat que ens veurem més endavant en aquesta competició. Normalment els nostres pactes funcionen. Amb Ney el PSG és més fort i sense ell continua sent fort perquè hi ha bons jugadors."

El brasiler assegura que el partit d'anada els fa pensar que poden eliminar l'adversari, però que han d'estar concentrats fins al minut 95. Quant a l'actuació de l'àrbitre, Alves ha bromejat: "Si el partit es decideix per una decisió de l'àrbitre, que sigui a favor nostre."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut