Unai Emery, a la roda de premsa prèvia al partit de Champions contra el Reial Madrid (Reuters)
Lliga de Campions

Emery: "Estem millor preparats després de l'experiència del Camp Nou de l'any passat"

L'entrenador del PSG té molt present la dramàtica remuntada del Barça de l'any passat, que va deixar fora el seu equip de la Champions

Actualitzat

Unai Emery ja és a la capital espanyola per jugar amb el seu París Saint-Germain contra el Reial Madrid en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Un partit complicat i en el qual estarà força present el record amarg que li va tocar viure la passada temporada després de la dramàtica remuntada que va aconseguir el Barça.

"L'experiència de l'any passat al Camp Nou l'hem de fer positiva. N'hem parlat poc, però molt clar. Quan les coses no surten bé se n'aprèn molt. Estem millor preparats."

De cara al duel contra el conjunt blanc, el tècnic del PSG es pren el partit amb total positivitat.

"Afrontem el partit contra el Madrid com una oportunitat. Tenim molta il·lusió. Juguem contra el vigent campió i podem demostrar que estem preparats."

Un dels noms que va sonant com a fitxatge del Reial Madrid és justament el de Neymar. En aquest sentit, l'entrenador de l'equip francès no vol ni sentir a parlar sobre una possible marxa del davanter brasiler.

"Estic encantat de tenir Neymar."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut