Els Xiquets de Hangzhou han fet un pilar de cinc a l'esplanada del Camp Nou (@FCBarcelona_cat)
Barça

Els Xiquets de Hangzhou visiten el Camp Nou i fan un pilar de cinc a l'esplanada de l'Estadi

Després de la visita, davant l'expectació de curiosos i turistes, els membres de la colla castellera xinesa han fet un pilar de cinc a l'esplanada de la Tribuna del Camp Nou i s'han fet una fotografia de família com a record

Actualitzat

El Camp Nou ha rebut aquest dimarts una visita ben especial. Els Xiquets de Hangzhou, una colla castellera xinesa, han fet un recorregut per les instal·lacions de l'estadi blaugrana acompanyats pel directiu Pau Vilanova. Després de fer la visita davant l'expectació de curiosos i turistes, els Xiquets han fet un pilar de cinc a l'esplanada de la Tribuna del Camp Nou i s'han fet una fotografia de família com a record.

El passat cap de setmana, els Xiquets de Hangzhou van participar en el tradicional Concurs de Castells que es va fer a la Tarraco Arena de Tarragona i van impressionar el públic amb una gran actuació després de descarregar un tres de nou amb folre.

Els Xiquets de Hangzhou va ser una idea de l'empresari tèxtil xinès Qian Anhua, que després d'un viatge a Catalunya l'any 2009, va decidir importar la tradició castellera a la seva colònia tèxtil com una activitat social més per als treballadors. Els castellers van iniciar la seva activitat al maig del 2010, arran del viatge de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Xangai, amb motiu de l'Exposició Internacional, i amb la qual han mantingut una relació molt estreta des d'aleshores.

Anar al contingut