Els X Games tornen al canal Esport3 en l'última competició de la temporada a Los Angeles

Els X Games tornen aquesta setmana al canal Esport3, amb la transmissió d'una sèrie de proves dels esports d'acció extrems que es faran aquest cap de setmana a la ciutat nord-americana de Los Angeles, des de demà i fins al diumenge 4 d'agost.

Actualitzat
Els X Games tornen aquesta setmana al canal Esport3, amb la transmissió d'una sèrie de proves dels esports d'acció extrems que es faran aquest cap de setmana a la ciutat nord-americana de Los Angeles fins al diumenge 4 d'agost.   

Ara arriba el moment de posar punt final a la primera gira mundial  d'aquests "jocs olímpics" dels esports extrems i el canal Esport3 tornarà a fer una exhaustiva cobertura de les diferents disciplines dels X Games i oferirà prop de 22 hores de transmissions i reemissions per fer arribar als espectadors totes les proves que es disputaran d'acord amb els horaris de la costa oest dels Estats Units, i, a partir de les nits i matinades, d'aquí.
 
Una vegada més, el canal Esport3 farà un seguiment especial als diferents atletes catalans que participaran en aquesta última cita dels X Games 2013. Laia Sanz intentarà emportar-se la seva tercera medalla d'or en la prova d'enduro extrem, després de quedar-se amb la de plata en la prova disputada a Munic. Per la seva part, el pilot de freestyle Edgar Torronteras també intentarà sumar una nova medalla al seu currículum, després de les medalles de plata aconseguides en els Jocs de Foz d'Iguaçú i Munic, i de la d'or, que va aconseguir a Barcelona en la modalitat de Best Whip. Totes aquestes transmissions es podran seguir també en directe a través de www.esport3.cat i a través de l'app per a dispositius mòbils d'Esport3.
 
Aquests X Games de Los Angeles tancaran la temporada 2013 d'aquesta competició de Jocs d'Acció Extrems. S'han disputat, fins ara, proves a Aspen i Tignes (jocs d'hivern); i Foz d'Iguaçú, Barcelona i Munic.
 
Anar al contingut