Bàsquet

Els Warriors recuperen la inspiració de Curry (31 punts) i salven el primer partit crític contra els Thunder (3-2)

El conjunt de Kevin Durant tindrà una nova oportunitat de sentenciar la final de l'Oest aquest dissabte a la seva pròpia pista

Actualitzat

Stephen Curry va ressorgir amb el seu joc més inspirat i amb una anotació de 31 punts per liderar la victòria dels Warriors de Golden State contra els Thunder d'Oklahoma City (120-111) en el cinquè partit de les finals de la Conferència Oest de l'NBA, jugat la nit de divendres a Oakland.

Tot i la derrota, els Thunder encara tenen un avantatge de 3-2 en la sèrie al millor de set partits, i el sisè es jugarà dissabte a la seva pista, on els Warriors van perdre els dos anteriors.

Al costat de Curry, l'escorta Klay Thompson va aportar 27 punts, i tots dos van fer conjuntament 19 punts des de la línia de personal, inclosos els 10 de 10 que va aconseguir el base.

Els Thunder, tot i haver arribat a l'últim quart perdent per 10 punts, es van mantenir en la lluita, i el matx no es va decidir fins a l'últim minut, amb els tirs de personal de Curry i Thompson.

Kevin Durant, amb 40 punts (també va estar impecable des de la línia de personal, amb 13 encerts seguits) i set rebots, va ser el líder en atac dels Thunder, mentre que el base Russell Westbrook va aportar 31 punts.

Curry i LeBron, les estrelles de l'equip ideal de l'NBA

El mateix divendres, l'NBA va fer públiques les votacions al millor equip de la temporada, en el qual destaquen el mateix Stephen Curry i LeBron James, dels Cavaliers de Cleveland. Els acompanyen en aquest cinc ideal Russell Westbrook, dels Thunder; Kawhi Leonard, dels Spurs, i DeAndre Jordan, dels Clippers.

El segon equip ideal de l'NBA va quedar format per Kevin Durant, Draymond Green, DeMarcus Cousins, Chris Paul i Damian Lillard. Aquest últim rebrà un bonus salarial de 13 milions de dòlars, indicat en el seu contracte amb els Trail Blazers, pel fet d'haver entrat en aquesta selecció.

El tercer equip de l'any ha quedat integrat per Kyle Lowry, Klay Thompson, Andre Drummond, George Paul i LaMarcus Aldridge.

Les votacions han deixat dues grans decepcions de cara al públic. Per una banda, Pau Gasol, que no ha entrat en cap dels equips ideals malgrat que ha fet una temporada molt completa com a líder dels Bulls. I, per l'altra, l'absència sorprenent d'Anthony Davis, el pivot estrella dels Pelicans.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut