Bàsquet

Els Warriors de Curry i Durant continuen trencant rècords d'efectivitat

Marc Gasol i Ricky Rubio van ser decisius en les victòries de prestigi dels Grizzlies contra els Lakers i dels Timberwolves contra els Hornets

Actualitzat

Els Warriors de Golden State van ampliar a 106 els partits consecutius de temporada regular sense sumar dues derrotes seguides en vèncer per 138-109 els Suns de Phoenix la matinada de diumenge. Stephen Curry va tornar a ser l'estrella del seu equip, amb 31 punts, 20 dels quals anotats en l'últim quart.

El conjunt californià no ha perdut dos partits seguits en la fase regular de l'NBA des de l'abril del 2015, quan va ser superat pels Spurs de San Antonio i els Pelicans de Nova Orleans. Actualment és el líder de la Conferència Oest i ha guanyat nou dels últims deu partits.

Al costat de Curry, Klay Thompson va aportar 26 punts i Kevin Durant en va fer 20 en una nit en què els Warriors van estar especialment encertats en el llançamant de camp, amb un percentatge del 62,8. Tots els jugadors que van anotar, dotze, van estar per sobre del 50%, excepte Draymond Green (33,3). El millor, Durant, amb un increïble 71,4.

Victòries de Marc Gasol i Ricky Rubio

Els Timberwolves de Minnesota van trencar una ratxa de quatre derrotes amb una victòria èpica enfront dels líders de la Divisió Sud-est, els Hornets de Charlotte, en la pròrroga (120-125). L'equip de Ricky Rubio va tenir com a puntal Andrew Wiggins, que va fer l'anotació més alta de la temporada, 29 punts. El base del Masnou va fer un triple decisiu per acostar els Wolves i forçar el temps afegit quan faltava mig minut per al final. Va acabar amb 9 punts i 12 assistències en 37 minuts jugats.

Marc Gasol també va guanyar amb els Grizzlies de Memphis, contra els emergents Lakers de Los Angeles (103-100). El pivot català va fer un partit molt complet, amb 19 punts, 3 rebots i 8 assistències. El millor del partit, però, va ser el base reserva dels Lakers, Lou Williams, que va fer 40 punts.

Altres resultats

Milwaukee Bucks, 112 - Brooklyn Nets, 103
Toronto Raptors, 128 - Atlanta Hawks, 84
Philadelphia Sixers, 106 - Boston Celtics, 107
Dallas Cowboys, 107 - Chicago Bulls, 82
Utah Jazz, 105 - Denver Nuggets, 98
Portland Trail Blazers, 99 - Miami Heat, 92

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut