Russell Westbrook marca Ricky Rubio en un moment del partit (EFE)
Bàsquet

Els Utah Jazz tornen a superar els Oklahoma City Thunder (113-96) i se situen a un triomf de la classificació

Ricky Rubio (13 punts i 8 assistències) ha conduït els Jazz cap a una nova victòria sobre els Thunders

Actualitzat

Els Utah Jazz freguen la classificació per a les semifinals de la Conferència Oest de l'NBA després de tornar a superar els Oklahoma City Thunder (113-96) i posar el 3-1 en el global de l'eliminatòria. L'equip de Ricky Rubio ha tornat a oferir un partit molt complet en què el base català ha estat part activa: Rubio ha anotat 13 punts i ha repartit 8 assistències a més de capturar 6 rebots per a l'equip de l'estat dels mormons.

El gran protagonista, però, ha estat Donovan Mitchell, autor de 33 punts, una xifra molt destacable per a qualsevol jugador però més per a un "rookie". La rèplica per part dels Thunders l'han posat Paul Gorge (32 punts) i Russell Westbrook (23 punts i 14 rebots), però el seu rendiment individual no ha pogut contrarestar el fet que 6 jugadors dels Jazz han fet 10 punts o més.

La sèrie es trasllada ara a Oklahoma City per al cinquè partit, que serà la primera ocasió per als Jazz de classificar-se.

Els Rockets també posen el 3-1

I els Houston Rockets han acabat de corregir el marcador global de la seva eliminatòria amb els Timberwolves guanyant també el segon partit a Minnesota (100-119). James Harden (36 punts) ha continuat fent oposicions al títol d'MVP de l'any i els Rockets, el millor equip de la fase regular,  disposaran del factor pista a favor aquest dimecres en la primera oportunitat per passar a les semifinals de conferència.   

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut