Rudy Gobert (Jazz) i Pau Gasol (Spurs) lluiten per una pilota (EFE)
Bàsquet

Els Utah Jazz superen els San Antonio Spurs (101-99) per sumar el desè triomf consecutiu

La ratxa dels Jazz els posa en números positius i els acosta a la zona de "play-off". Ricky Rubio no ha jugat per lesió, i Pau Gasol ha firmat un doble doble

Actualitzat

Els Utah Jazz s'han abonat als triomfs i ja en sumen deu de seguits; la millor ratxa, actualment, de l'NBA, que els acosta una mica més a l'objectiu dels "play-offs". Aquesta vegada, a més, han hagut de remuntar una situació adversa davant els San Antonio Spurs (101-99), que a falta de 40 segons encara guanyaven. Però dos tirs lliures convertits per Donovan Mitchell han capgirat el marcador. El "rookie" dels Jazz, autor de 25 punts, s'està convertint en l'autèntic líder de l'equip, ben secundat per l'exblaugrana Joe Ingles, que ha anotat 20 punts i ha capturat 7 rebots. En aquesta ocasió, Ricky Rubio no ha pogut contribuir al triomf dels Jazz, perquè s'ha perdut dos partits per una lesió al maluc.

L'absència de Ricky ha frustrat el duel entre dos dels jugadors catalans de l'NBA. Pau Gasol sí que ha jugat i ho ha fet recuperant la titularitat als San Antonio Spurs i exhibint bons números. El pivot de Sant Boi de Llobregat, que ha anotat 15 punts i ha capturat 15 rebots en 33 minuts, ha signat el seu 12è doble doble de la temporada, a més de repartir 6 assistències. Un bon partit que no s'ha vist recompensat amb victòria.

Resultats de la jornada:

Golden State Warriors – Phoenix Suns, 129 - 83

Brooklyn Nets – Los Angeles Clippers, 101 - 114

Utah Jazz - San Antonio Spurs,  101 - 99

Chicago Bulls – Orlando Magic,  105 - 101

Detroit Pistons – New Orleans Pelicans,  103 - 118

Philadelphia Sixers - New York Knicks, 108 - 92

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut