Donovan Mitchell intenta una cistella davant l'oposició de Corey Brewer (EFE)
Bàsquet

Els Utah Jazz guanyen a Oklahoma City (95-102) i empaten la sèrie

Amb 22 punts de Ricky Rubio i 28 de Donovan Mitchell, els Jazz sumen el primer punt abans que l'eliminatòria viatgi a Salt Lake City. Un descomunal LeBron James evita la segona derrota dels Cavaliers

Actualitzat

Els Utah Jazz han col·locat l'empat a una victòria en la sèrie que els enfronta als Oklahoma City Thunder, corresponent a la primera ronda dels "play-offs" de l'NBA. Els de Ricky Rubio s'han imposat al Chesapeake Arena (95-102) amb una notable direcció del base català en la direcció de joc: Rubio ha anotat 22 punts amb una sèrie de 5 triples de 8 intentats, i ha repartit 9 assistències a més de capturar 6 rebots.

L'encert en l'anotació de Donovan Mitchell, 28 punts, i la solidesa de Derrick Favors  -20 punts i 16 rebots- han estat la resta d'arguments dels Jazz per superar uns Thunders que no han comptat amb l'efectivitat habitual de les seves estrelles. Ni Paul George (18) ni Russell Westbrook (19) han arribat als 20 punts aquesta vegada, registrant, a més, percentatges baixos d'anotació. El partit s'ha resolt en l'últim quart (16-28), on  Mitchell ha destacat, amb 13 punts, per decantar la balança abans que la sèrie viatgi a Salt Lake city, on es disputaran els dos pròxims partits.

Descomunal LeBron James

Els Cleveland Cavaliers també han empatat la seva sèrie contra els Pacers (100-97), en el seu cas, per rescabalar-se de la derrota inicial a casa. I ho han fet gràcies a una descomunal actuació de LeBron James, que ha sumat 46 punts. Victor Oladipo (22 punts) ha fallat quan faltaven 30 segons el triple que hauria empatat el partit per als Pacers. La part negativa per als Cavaliers és que el pivot Kevin Love (15 punts) s'ha lesionat gairebé al final del partit i es desconeix si es perdrà els pròxims partits.  

En l'altre partit de la jornada, els Houston Rockets han superat sense gaires problemes aquesta vegada els Minnesota Timberwolves (102-82) per posar el 2-0 en el marcador global de l'eliminatòria. James Harden (12 punts) ha tingut aquesta vegada una nit especialment desencertada, ha anotat només 2 dels 18 llançaments de camp que ha intentat –ha fallat 9 triples de 10- i ha arreglat les xifres des dels tirs de personal. Però els Wolves no se n'han pogut aprofitar per l'encert de Chris Paul, que ha anotat 27 punts i ha repartit 8 assistències per deixar el triomf a Houston.    

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut