Kyle Lowry i DeMar Derozan, de celebració (Reuters)
Bàsquet

Els Utah Jazz guanyen a Indiana (84-104) i continuen optant al "play-off"

Amb una bona actuació de Ricky Rubio (18 punts i 7 assistències), els Jazz continuen acostant-se a la zona de classificació

Actualitzat

Els Utah Jazz continuen fent mèrits per classificar-se per al "play-off" per al títol de l'NBA. L'equip de Ricky Rubio s'ha imposat a casa de l'Indiana Pacers (84-104) en la seva 17a victòria en els últims 20 partits -la quarta seguida- i es manté a un triomf de la zona de classificació a la Conferència Oest.

El base del Masnou ha tornat a jugar un paper destacat en el triomf dels Jazz, anotant 18 punts, repartint 7 assistències i capturant 6 rebots. El màxim anotador de l'equip, però, ha estat Rudy Gobert (23 punts i 14 rebots), que és el factor diferencial per a l'equip de salt Lake City un cop restablert de la seva lesió.

Mentre els Jazz continuen en una dinàmica positiva, l'altra cara de la moneda són els Memphis Grizzlies, que han tornat a perdre, aquesta vegada contra els Chicago Bulls (119-110), i ja sumen 15 derrotes consecutives que els confirmen com el pitjor equip de la temporada a l'NBA. Marc Gasol, amb 17 punts, 6 rebots i 7 assistències, ha intentat sense èxit trencar la mala ratxa de l'equip.  

Els Raptors, els primers classificats

Els Toronto Raptors, d'altra banda, s'han convertit en el primer equip a classificar-se per als "play-offs" de l'NBA després d'imposar-se als Detroit Pistons (119-121) mitjançant una pròrroga. La franquícia canadenca lidera la Conferència Est amb 47 triomfs en 64 partits i ja té matemàticament assegurada la plaça entre els vuit primers encara que caigués en una improbable crisi de resultats d'aquí al final de la Lliga regular.

A l'Oest, els Houston Rockets han sumat davant dels Milwaukee Bucks (110-99) la dissetena victòria consecutiva i no trigaran gaire a assegurar-se la classificació.  

Resultats de la jornada:

Indiana Pacers            84        Utah Jazz              104

Detroit Pistons          119        Toronto Raptors        121

Chicago Bulls            119        Memphis Grizzlies      110

Milwaukee Bucks           99        Houston Rockets        110

Sacramento Kings         101        New Orleans Pelicans   114

Denver Nuggets           108        Cleveland Cavaliers    113

Los Angeles Lakers       108        Orlando Magic          107

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut