Gómez Noya en una imatge d'arxiu en l'especialitat de bicicleta (EFE)
Esports extrems

Els triatletes Gómez Noya i Eneko Llanos, entre els evacuats per una alerta de tsunami a Hawaii

Els triatletes espanyols Javier Gómez Noya i Eneko Llanos han estat dos dels evacuats por l'alerta de tsunami a Hawaii, on eren per participar en el Campionat del Món de la modalitat XTERRA, una competició similar al triatló, però amb muntanya en els trams de bicicleta i carrera a peu. "Ens han evacuat dels nostres apartaments. Sembla seriós, per les mesures que estan prenent i per les alarmes que sonen"ha explicat Gómez Noya a través del seu compte de "twitter".

Actualitzat
Els triatletes espanyols Javier Gómez Noya i Eneko Llanos han estat dos dels evacuats por l'alerta de tsunami a Hawaii, on eren per participar en el Campionat del Món de la modalitat XTERRA, una competició similar al triatló però amb muntanya en els trams de bicicleta i carrera a peu. "Ens han evacuat dels nostres apartaments. Sembla seriós, per les mesures que estan prenent i per les alarmes que sonen" ha explicat Gómez Noya a través del seu compte de "twitter".

Les autoritats han ordenat l'evacuació en zones vulnerables per l'alerta de tsunami que s'ha produït per un terratrèmol de 7,7 graus a l'escala de Richter registrat a la costa noroccidental del Canadà.

Després de l'alerta de tsunami, tant Gómez Noya com el basc Eneko Llanos han estat traslladats a una zona alta de la illa: "Estem al cotxe, en un aparcament. La policia té tallades totes les carreteres que van a la costa. Sembla que no serà res important però haurem de passar la nit dins del vehicle", explicava Gómez Noya als seus seguidors de twitter.

L'entrenador de Gómez Noya, Omar González, ha informat poc després, també a través de la xarxa social, que podien tornar als apartaments un cop tot havia quedat en un ensurt.


Anar al contingut