Els Timberwolves superen uns Bulls afeblits (112-105) i els Mavericks tallen la ratxa dels Grizzlies (110-114)

Chicago continua afectat per les lesions, mentre que l'equip d'en Marc cau a casa davant un rival directe pel cinquè lloc de l'Oest

Andrew Wiggins va aconseguir 21 punts, sis dels quals en els últims 90 segons de partit, i els Timberwolves van derrotar per 112 a 105 els Bulls, que van tenir Pau Gasol com a líder.

Tot i que té molèsties en una mà, el pivot català va tornar a l'acció per compensar les moltes baixes que té el seu equip aquests dies. Va acabar amb 25 punts, 8 rebots i 3 assistències en 35 minuts.

En el cantó guanyador, Ricky Rubio va jugar 32 minuts i va aportar 14 punts, 6 assistències i 5 rebots a la victòria de Minnesota.

A Memphis, Marc Gasol també va tenir una nit inspirada, amb una actuació de 22 punts i 8 rebots, però no va poder evitar que els Mavericks s'emportessin el triomf de la pista dels Grizzlies (110-114), que deixen enrere la millor ratxa de la temporada -han guanyat vuit dels últims deu partits-, però es mantenen cinquens a l'Oest, precisament al davant de Dallas.