Kevin Durant continua engrandint la seva llegenda partit rere partit. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els Timberwolves guanyen a Chicago i Kevin Durant torna a superar els 40 punts pels Oklahoma City Thunders

Els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio han obtingut una victòria de prestigi a la pista dels Chicago Bulls (86-95), gràcies sobretot a l'encert de cara a cistella de Kevin Love, autor de 31 punts. El gran protagonista de la nit, però, ha estat Kevin Durant, que ha anotat 41 punts i la cistella decisiva en el partit Oklahoma City Thunders-Atlanta Hawks (111-109).

Actualitzat

Els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio han obtingut una victòria de prestigi a la pista dels Chicago Bulls (86-95), gràcies sobretot a l'encert de cara a cistella de Kevin Love, autor de 31 punts. El gran protagonista de la nit, però ha estat Kevin Durant que ha anotat 41 punts i la cistella decisiva en el partit Oklahoma City Thunders-Atlanta Hawks (111-109).

Discreta aportació de Ricky Rubio (9 punts, 5 rebots i 4 assistències) en el triomf dels Timberwolves sobre uns Bulls minvats per les baixes. Kevin Love, el jugador franquícia de l'equip, ha tingut una nit inspirada i amb 31 punts ha estat l'home del partit.

Love, escollit per mèrits propis en l'All-Star del mes que ve, no arriba, però, al nivell de Kevin Durant. L'aler dels Oklahoma City Thunders està fent una temporada per emmarcar, especialment en els últims partits: aquesta nit ha encistellat 41 punts davant els Atlanta Hawks que han permès al seu equip eixugar un desavantatge de 14 punts. Durant ha estat especialment encertat en l'últim quart, on ha anotat 13 punts, inclosos els vuit últims de l'equip.

És la sisena vegada que Durant supera els 40 punts aquesta temporada i l'onzè partit consecutiu en què anota 30 punts o més.

Anar al contingut