Ricky Rubio en una jugada amb Sepholosa. (Foto: Reuters)
NBA

Els Timberwolves de Ricky Rubio sorprenen els Oklahoma City Thunder de Kevin Durant (101-93)

El base dels Timberwolves ha liderat la victòria del seu equip, els Minnesota Timberwolves, sobre un dels millors equips de l'NBA, els Thunder d'Oklahoma (101-93). Han estat insuficients els 31 punts de Kevin Durant. Les 7 assistències i els 17 punts de Rubio han donat fluïdesa als Timberwolves, que han tingut Petkovic com a millor home, amb 22 punts i 15 rebots. D'altra banda, còmoda victòria dels Grizzlies de Marc Gasol davant Houston (103-94).

Actualitzat
El base dels Timberwolves Ricky Rubio ha liderat la victòria del seu equip, els Minnesota Timberwolves, sobre un dels millors equips de l'NBA, els Thunder d'Oklahoma (101-93). Han estat insuficients els 31 punts de la gran estrella dels d'Oklhoma, Kevin Durant. Les 7 assistències i els 17 punts de Ricky Rubio han donat fluïdesa als Timberwolves, que han tingut Petkovic com a millor home, amb 22 punts i 15 rebots.

D'altra banda, còmoda victòria dels Grizzlies de Marc Gasol davant Houston (103-94). De fins a 17 punts ha arribat a guanyar l'equip de Marc Gasol. El català ha fet un altre bon partit. Ha anotat 21 punts i ha format un duet implacable amb Zach Randolph. 17 rebots i 42 punts entre tots dos, en un partit en què els Grizzlies sempre han anat al davant en el marcador.

Destaca, entre els resultats de la jornada, la victòria dels Jazz sobre els Blazers (95-105) que fa que els Lakers quedin, de moment, fora dels llocs de "play-off".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut