Els suplents del Barça no donen la talla i no passen de l'empat al camp del Nàstic (1-1)

El FC Barcelona no ha donat una bona imatge i només ha pogut evitar la derrota contra un rival de Segona A gràcies a un gran gol de Paco Alcácer, de falta. Gerard Deulofeu ha debutat en la pretemporada.

David CarballoActualitzat

El FC Barcelona no ha passat de l'empat a un contra el Nàstic de Tarragona en un partit amistós disputat al Nou Estadi. Els blaugrana, amb un equip farcit d'habituals suplents, no han donat una bona imatge i només ha pogut evitar la derrota contra un rival de Segona A gràcies a un gran gol de falta de Paco Alcácer.

El conjunt grana, amb l'exblaugrana Lluís Carreras a la banqueta, ha començat dominant i s'ha avançat en el marcador amb un gol de Manu Barreiro en el minut 11 després d'una jugada embolicada i plena de rebots dins de l'àrea. Al Barça li ha costat reaccionar però hauria pogut empatar amb una rematada desviada de Sergi Roberto.

En la represa, el Barça ha anat imposant el seu domini i s'ha abocat sobre la porteria de Dimitrevski, que ha evitat l'empat amb algunes bones aturades. En el minut 79, el porter macedoni del Nàstic no ha pogut fer res per salvar el golàs de Paco Alcácer, que ha establert la igualada definitiva amb un gran llançament de falta des de la frontal de l'àrea.

En els últims minuts, els homes d'Ernesto Valverde encara haurien pogut sumar la victòria, però Djetei, sota pals, ha desviat la rematada de Munir, molt actiu en la segona meitat. Aquest partit al Nou Estadi també ha significat el debut en aquesta pretemporada de Gerard Deulofeu, que ha actuat d'extrem per la banda esquerra.

Després de tres victòries contra la Juventus, el Reial Madrid i el Manchester United a la gira nord-americana, el Barça ha trencat la ratxa victoriosa en aquesta pretemporada. El següent compromís serà dilluns que ve, contra el Chapeconse, en el Trofeu Joan Gamper contra el Chapecoense al Camp Nou.