Barça

Els suplents de Valverde comencen a perdre la paciència i esperen reivindicar-se

Els futbolistes menys utilitzats per Valverde volen reivindicar-se en les seves seleccions per poder capgirar el seu ostracisme al Barça. Malcom i Arturo Vidal confien que comenci una nova lliga per a ells després de l'aturada, però mostren símptomes d'impaciència

Maria Fernández VidalActualitzat

Han costat molts diners però, de moment, no juguen. Malcom i Arturo Vidal no estan gens contents amb la seva situació al Barça. Des del club i l'entorn dels jugadors coincideixen en el consell: paciència, una virtut que no es prodiga gaire en el món del futbol.          

Queda molta lliga i els jugadors confien que la seva situació canviï després d'aquesta aturada. Arturo Vidal ja ha mostrat símptomes d'impaciència i Malcom també ha expressat en privat el seu malestar. Ara, podran reivindicar-se en les seves seleccions. Un altre que va decidir quedar-se i potser a hores d'ara ja se n'està penedint és Denis Suárez, un altre dels marginats per Ernesto Valverde en aquest inici de temporada.

Malcom s'estrena en la convocatòria del Brasil per als amistosos contra l'Aràbia Saudita i l'Argentina. Un premi per al jugador després d'uns primers mesos complicats a Can Barça. El fitxatge més car de l'estiu blaugrana -41 milions d'euros- és, paradoxalment, la novetat menys utilitzada per Valverde. Només s'han pogut veure 25 minuts de Malcom sobre la gespa. El brasiler està decebut, però no perd l'esperança i confia en la Copa com a aparador per convèncer el tècnic.

Ara bé, amb menys paciència i 10 anys més que Malcom, hi ha Arturo Vidal. El xilè de sang calenta i dits ràpids a les xarxes socials va costar 18 milions d'euros. Fins ara, només 176 minuts de joc en 11 jornades. I, és clar, no està gens content amb el seu rol de suplent.

Però ja poden estar contents Arturo Vidal i Malcom, que encara podrien tenir menys protagonisme. Que l'hi diguin, si no, a Denis Suárez, que ha anat perdent protagonisme progressivament. En el primer any amb Valverde va jugar exactament la meitat de minuts que havia disputat l'última temporada de Luis Enrique. I, de moment, aquesta temporada encara no ha jugat ni un sol minut.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut