Hoquei herba

Els "strokes" aparten del títol el Júnior en la final de la Copa de la Reina davant el Club de Campo

El Júnior de Sant Cugat ha perdut la final de la Copa de la Reina d'hoquei herba, que s'ha disputat aquest diumenge a Alcalá la Real, Jaén. Les catalanes han caigut davant el Club de Campo en els llançaments de "strokes", després que el partit i la pròrroga ha acabat amb empat a 1. En la decisiva tanda de penals, les madrilenyes han transformat dos llançaments i el Júnior no n'ha marcat cap. Per tant, l'equip madrileny, que entrena el català Arseni Sañé, ha revalidat el títol de Copa per tercera vegada consecutiva i amb un total de nou es distancia al capdavant del palmarès d'aquesta competició.

El Club de Campo de Madrid ha revalidat el títol de campió de la Copa de la Reina d'hoquei herba femení en derrotar el Júnior de Sant Cugat en la tanda de llançaments de penals "stroke" per 2-0, després que el temps reglamentari i la pròrroga acabessin amb empat a un. Montserrat Cruz ha avançat les madrilenyes en el minut 37 de la segona part però el Júnior no s'ha rendit i ha forçat l'empat amb un gol de la jugadora internacional Maria Romagosa.

En la pròrroga la igualtat s'ha mantingut i el títol s'ha hagut de decidir en una fatídica tanda de penals per a les catalanes. El Club de Campo ha transformat dos llançaments per cap del Júnior i, per tant, les madrilenyes, entrenades pel català Arseni Sañé, han revalidat el títol per tercer any consecutiu.

La Reial Societat de Sant Sebastià s'ha classificat tercera del torneig en derrotar a la final de consolació l'Egara de Terrassa per 3-2 en un partit equilibrat.