Bàsquet

Els Spurs tornen a guanyar a Miami (86-107) i se situen a un sol triomf de l'anell de campions de l'NBA

Els San Antonio Spurs han posat el 3-1 en el marcador de la final de l'NBA després d'imposar-se per segona vegada a la pista dels Miami Heat (86-107). El triomf dels texans, encara més clar que el de dimarts passat, deixa tocats uns Miami Heat que estan obligats a guanyar el diumenge a San Antonio per evitar la derrota final.
Kawhi Leonard (San Antonio) i LeBron James (Miami Heat) NBA Final 2014

Kawhi Leonard bloqueja una internada de LeBron James en una imatges espectacular (Foto: Reuters)

Els San Antonio Spurs han posat el 3-1 en el marcador de la final de l'NBA després d'imposar-se per segona vegada a la pista de Miami Heat (86-107). El triomf dels texans, encara més clar que el de dimarts passat, deixa tocats uns Miami Heat que estan obligats a guanyar el diumenge a San Antonio per evitar la derrota final.

L'equip de Gregg Popovich ha obtingut una altra victòria inqüestionable a base de combinacions ràpides i un alt percentatge d'encert. I, sobretot, amb un concepte de joc coral que ha dificultat la defensa dels Heat: els tretze jugadors que han jugat pels Spurs han anotat. Dos jugadors, però, han destacat per sobre de la resta: el primer, Kawhi Leonard, que ha consolidat el seu creixement amb 20 punts i 14 rebots, i també Tim Duncan, que, amb 10 punts i 11 rebots, s'ha convertit en el jugador que més dobles-dobles ha obtingut en partits de "play-off" -158 de moment- superant un històric com Magic Johnson.

Davant la força del col·lectiu de San Antonio, LeBron James s'ha trobat aquesta vegada molt sol, però tot i això ha obtingut 28 punts. Ara, els de Spoelstra estan obligats a guanyar els tres partits que queden --cosa que cap equip ha fet mai-- per revalidar el títol, però a Miami el clima és de final de cicle.