NBA

Els Spurs s'imposen als Lakers en el retorn de Pau Gasol a l'Staples Center de Los Angeles (107-116)

El germà gran dels Gasol ha estat ovacionat per l'afició dels Lakers i ha contribuït a la victòria del seu nou equip, amb 16 punts i cinc rebots. Els Grizzlies han guanyat a la pista dels Mavericks, amb 11 punts i tres rebots de Marc Gasol.

David CarballoActualitzat

Els germans Pau i Marc Gasol han tornat a tenir protagonisme aquesta matinada en les victòries dels seus respectius equips a l'NBA. Pau Gasol ha estat ovacionat en el seu retorn a l'Staples Center de Los Angeles amb la samarreta dels Spurs, i ha anotat 16 punts i ha agafat cinc rebots en el triomf del seu equip contra els Lakers per 107-116.

Contra l'equip on va guanyar dos anells de campió, el gran dels Gasol ha estat sobre la pista 28 minuts amb una sèrie de 6 de 13 en llançaments de camp, amb 4 de 4 en tirs lliures, a més de repartir dues assistències i fer dos taps. Els Spurs, que encara no han perdut cap partit a domicili, sempre han portat la iniciativa en el marcador i s'han imposat, liderats per la parella LaMarcus Aldridge i Kahwi Leonard, màxims anotadors amb 23 punts cadascun.

Per la seva banda, Marc Gasol ha anotat 11 punts i ha agafat tres rebots en la victòria dels Memphis Grizzlies a la pista d'uns Dallas Mavericks afeblits per les lesions per un escarransit marcador (64-80). En un duel de baixa anotació, el mitjà dels Gasol s'ha pogut dosificar i ha disputat 24 minuts amb 5 de 12 en tirs de camp i un triple en l'únic intent en el llançament exterior.

Els resultats d'aquesta matinada a l'NBA són els següents:

Charlotte Hornets        100       Atlanta Hawks           96
Indiana Pacers            96       Phoenix Suns           116
Cleveland Cavaliers      104       Detroit Pistons         81
New Orleans Pelicans     113       Portland Trail Blzsers 101
Oklahoma City Thunder    124       Brooklyn Nets          105
Boston Celtics            88       Golden State Warriors  104
Dallas Mavericks          64       Memphis Grizzlies       80
Los Angeles Lakers       107       San Antonio Spurs      116
Sacramento Kings         115       Los Angeles Clippers   121
Denver Nuggets           111       Toronto Raptors      113

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut