NBA

Els Spurs guanyen a la pista dels Mavericks en el duel texà i es mantenen com el millor equip de la Lliga

En el duel estel·lar d'aquesta matinada a l'NBA, els San Antonio Spurs han allargat la seva ratxa victoriosa amb un triomf a la pista dels Dallas Mavericks per 93-99. Els Spurs han aprofitat la baixa de Dirk Nowitzki per aconseguir una victòria que situa l'equip texà amb la millor marca de la Lliga, amb un balanç de 28 triomfs i només quatre derrotes. L'exblaugrana Gary Neal, sortint des de la banqueta, ha estat el màxim anotador del seu equip amb 21 punts. En un altre duel, els Blazers s'han imposat als Utah Jazz per 89 a 100 amb 8 punts de Rudy Fernández, i els Magic han derrotat els Knicks per 112 a 103.

Actualitzat
Aquesta matinada a l'NBA, no hi ha hagut partits amb presència catalana. Però sí que hi ha hagut el duel texà entre els San Antonio Spurs i els Dallas Mavericks. El triomf se l'han endut els Spurs, que han aprofitat l'absència de Dirk Nowitzki per continuar la seva ratxa de victòries i consolidar-se com el millor equip de la Lliga.

Els Spurs han encadenat, de moment, la millor ratxa de la seva història, amb uns números de 28 partits guanyats per només 4 de perduts després d'imposar-se per sis punts de diferència a la pista dels Mavericks, per 93 a 99. L'exblaugrana Gary Neal, amb 21 punts, i el veterà Tim Duncan, amb 17 punts i 11 rebots, han estat decisius en el triomf visitant. Tampoc no ha fallat Manu Ginóbili, que ha acabat el partit amb 15 punts. Tot i això, el màxim anotador del matx ha estat el jugador local Caron Butler, autor de 30 punts, insuficients perquè la victòria s'hagi quedat a casa.

Per la seva banda, els Portland Trail Blazers s'han imposat als Utah Jazz per 100 a 89 en un gran partit de l'aler Wesley Matthews, botxí del seu exequip amb 30 punts. Rudy Fernández, que aquesta vegada no ha sortit al cinc inicial tot i la baixa per lesió de Brandon Roy, ha col·laborat amb 8 punts a la victòria del seu equip.

Per últim, els renovats Orlando Magic s'han imposat als Knicks de Nova York per 112 a 103. Dwight Howard ha liderat el triomf del seu equip amb 24 punts i 18 rebots després de mantenir una intensa lluita amb Amare Stoudamire, que ha estat capaç d'anotar 30 punts, que no han servit per evitar la derrota dels novaiorquesos.
Anar al contingut