NBA

Els Spurs es classifiquen per a les finals de l'NBA amb una exhibició

San Antonio s'ha proclamat campió de la Conferència Oest i, per tant, s'ha convertit en finalista de l'NBA. Els Spurs han guanyat el cinquè partit contra els Jazz de Utah (109-84) i han acabat resolent l'eliminatòria amb un global de 4 a 1. Els de San Antonio, molt superiors als Jazz, intentaran repetir l'anell que ja van aconseguir l'any 99, el 2003 i el 2005. El rival dels Spurs, grans favorits al títol, sortirà del guanyador de l'eliminatòria entre els Cleveland i els Pistons, que ara està empatada a dos.

Tim Duncan i el base Tony Parker, amb 21 punts cadascun, han encapçalat l'atac dels Spurs, que han tingut un 51,3% d'encert en els tirs de camp. Tota la plantilla ha anotat, menys l'aler Robert Horry.

L'escorta argentí Emanuel Ginobili, que en el quart partit havia estat la gran figura i heroi del triomf decisiu, aquesta vegada s'ha quedat amb només 12 punts, després d'anotar 4 de 8 tirs de camp, inclosos 2 de 4 triples, i 2 de 2 des de la línia de personal.

El seu compatriota, el pivot Fabricio Oberto, ha tornat a sortir de titular i ha estat el millor home en l'apartat defensiu, després d'aconseguir 10 rebots, 7 punts i 2 assistències en 29 minuts que va jugar.