Bàsquet

Els Spurs de San Antonio, després de ser eliminats pels Clippers, s'enfronten a la renovació de l'equip

Els Spurs han quedat eliminats en la primera ronda dels "play-offs" de l'NBA i ara s'enfronten al seu estiu més decisiu davant la possible marxa d'algunes de les seves peces clau

Daniel AlentoActualitzat

Los Angeles Clippers han eliminat els vigents campions de l'NBA, els San Antonio Spurs, en el setè partit de la seva sèrie de la primera ronda dels "play-offs" (111-109). Ha estat una victòria èpica amb una última cistella d'un Chris Paul (27 punts, 6 assistències) que ha aguantat gairebé tot el duel després de patir una lesió muscular en el primer quart. L'altre jugador destacat dels Clippers al llarg de tots els partits de l'eliminatòria, l'aler pivot Blake Griffin, ha firmat un triple doble amb 24 punts, 13 rebots i 10 assistències.

Els Spurs han estat liderats per Tim Duncan. L'aler pivot ha firmat 27 punts i 11 rebots. Dels 7 partits disputats en l'eliminatòria de la primera ronda més emocionant d'aquesta temporada, el veterà de 39 anys ha passat en 4 dels 20 punts i els 10 rebots. Tony Parker (20 punts, 5 rebots, 5 assistències) i Danny Green (16 punts, 8 rebots, 5 taps) li han fet d'escuders.

Ara el dubte a San Antonio és si s'ha tancat la temporada o també una era. Tim Duncan i Manu Ginobili finalitzen contracte i han de decidir si es retiren. Tampoc està del tot assegurat que l'entrenador i ideòleg del sistema de joc Gregg Popovich no els segueixi en el seu comiat. La gran aposta de futur, Kawhi Leonard, és un altre dels que finalitza el seu vincle amb els Spurs. L'MVP de les finals del 2014 demana el màxim permès per renovar.

Una altra peça clau, Danny Green, també acaba contracte. De ben segur que li arribaran bones ofertes que els Spurs no podrien igualar. El triplista podria ser el jugador sacrificat per la gerència per fer espai salarial de cara al fitxatge del successor de Duncan. Sembla que l'escollit seria LaMarcus Aldridge, dels Portland Trail Blazers, tot i que l'opció de Marc Gasol dels Grizzlies tampoc està descartada. Es presenta un estiu força mogut per als executius de l'equip de San Antonio.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut