Bàsquet

Els Spurs de Pau Gasol i els Timberwolves de Ricky Rubio acomiaden l'any amb victòries

El pivot de San Antonio va fer deu punts contra Portland, i el base de Minnesota en va fer cinc i va donar nou assistències contra els Bucks

Actualitzat

Els Spurs de Pau Gasol continuen en una ratxa positiva. Divendres van vèncer els Trail Blazers de Portland (110-94) i no es despengen dels líders de l'Oest, els Warriors, que també van guanyar, als Mavericks (108-98), i van celebrar el primer triple doble de Kevin Durant (19-11-10) des que va arribar a Oakland.

A San Antonio, el millor va ser Jonathon Simmons, que va comandar l'atac amb 19 punts. Però, sobretot, l'equip de Gregg Popovich va seguir brillant per la consistència col·lectiva, amb bones anotacions de Danny Green (18), Tony Parker (18) i Manu Ginóbili (14). Gasol en va fer 10, i va agafar set rebots, havent jugat 23 minuts.

Els Spurs són segons a la conferència occidental, a només dos triomfs de Golden State.

La jornada es va acabar amb una altra victòria amb participació catalana. Els Timberwolves de Ricky Rubio es van imposar als Bucks de Milwaukee (116-99), amb cinc punts i nou assistències del base del Masnou. En el seu equip, els jugadors més destacats van ser Andrew Wiggins (31 punts) i Karl-Anthony Towns (18 punts i 16 rebots).

L'equip de Minnesota experimenta una lleugera millora, i ha passat del 14è al 12è lloc de l'Oest.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut