Josep Vives, portaveu del Barça
Barça

Els socis del Barça posen un notable a la gestió del club

L'Observatori Blaugrana, l'enquesta d'opinió impulsada pel club, atorga un 7 sobre 10 a la gestió de la junta directiva

Imma CasaresActualitzat

Els socis valoren amb un 7 sobre 10 la gestió de la junta directiva del Barça just en el moment en què s'arriba a l'equador del mandat. Això, en paraules del portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, els fa estar satisfets però no conformats. Queden tres anys de mandat i asseguren estar en el bon camí. Aquesta valoració forma part dels resultats de l'últim Observatori Blaugrana, l'enquesta d'opinió que semestralment fa el club i que aquest cop s'ha fet a 1.000 socis i 1.000 aficionats.

Els socis del Futbol Club Barcelona valoren amb una nota mitjana de 7,5 la gestió general del club; en aquest paràmetre tenen molta importància els èxits esportius. Cal constatar que l'eliminació contra la Roma en els quarts de finals de la Lliga de Campions i la trajectòria de l'equip de bàsquet han penalitzat a l'hora de puntuar la satisfacció global amb el club. De fet, la marxa esportiva ha estat valorada amb un 7,7 per part dels socis i amb un 7,5 per part dels seguidors enquestats.

Un àmplia majoria de socis i seguidors consideren que el Barça és el millor club del món i també coincideixen a valorar amb bona nota la gestió econòmica del club.

TV3, la preferida per informar-se

El tractament de la qüestió catalana per part del club també ha estat ben valorada per socis i seguidors enquestats. L'estudi, dut a terme entre el 24 de juliol i 1 d'agost, també reflecteix que 7 de cada 10 socis escolleixen TV3 per estar informats sobre l'actualitat blaugrana, cosa que suposa un increment de cinc punts respecte a l'útim estudi. Esport 3 seria el tercer canal més visitat per buscar informació blaugrana.

Un cop presentades les dades de l'Observatori, Josep Vives ha respost temes d'actualitat. El club és optimista amb el fet que finalment es pugui disputar el partit entre el Girona i el Futbol Club Barcelona a Miami. El portaveu del club ha explicat que s'han valorat els pros i contres amb l'entrenador, Ernesto Valverde, i que s'ha parlat amb els jugadors. La decisió final, reconeix, està en mans de la Federació Espanyola de Futbol.

La renovació de Valverde

Vives també s'ha referit a la renovació de Valverde. En aquest sentit, Vives admet que el club no ha establert terminis perquè seria una pressió innecessària. Això sí, ha deixat clar que estan encantats amb tot el que representa Ernesto Valverde i que respectaran els seus timings.

Per últim, Josep Vives s'ha referit a la Champions com a objectiu. En aquest sentit, el portaveu reconeix que la Champions és un objectiu però no una obsessió. L'obsessió, diu, porta al fracàs i, per tant, "la il·lusió és màxima però no és bo obsessionar-se".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut