Barça

Els socis del Barça podran consultar la llista d'espera per a abonaments durant tot l'any

El FC Barcelona mantindrà obert el període d'admissió de noves sol·licituds per a la llista d'espera d'abonaments de seient al Camp Nou durant tot l'any. A més, la llista d'ordre podrà consultar-se, segons ha informat el club català. Després de les múltiples queixes dels socis, que no coneixien la seva posició en una hipotètica llista d'espera per aconseguir seient a l'estadi, el Barça ha comunicat que a partir del 22 de novembre posarà en marxa un nou funcionament de la llista d'espera.

Actualitzat
"L'objectiu és aconseguir un mecanisme actualitzat, transparent i accessible" per als socis, segons informa l'entitat blaugrana, que pretén "millorar en la gestió i disponibilitat d'abonaments" a l'estadi entre els nous socis. En els últims set anys, s'han realitzat 10.000 canvis de seient, el 50 per cent entre familiars i la resta entre nous socis, per la qual cosa amb aquesta dinàmica, el temps d'espera dels socis per aconseguir un seient al Camp Nou arribava als 42 anys de mitjana.

Segons ha informat el club, la llista de socis que han comunicat la seva intenció d'aconseguir un abonament a l'estadi està integrada per 9.141 socis. No obstant això, els socis no tenien constància escrita de formar part d'aquesta llista i, a diferència d'aquest any, el club tampoc actualitzava cada temporada la llista de demandes realitzades. Per agilitzar aquest procés, el Barcelona ha anunciat que fins al pròxim 28 de febrer, els socis que formen part de la llista d'espera han de renovar la seva inscripció presencialment a l'Oficina d'Atenció (OAB), si volen mantenir el seu ordre d'inscripció. Quant a les noves sol·licituds, el període d'admissió estarà obert durant tot l'any, encara que per a aquestes s'estableixen una sèrie de condicions.

Els peticionaris han de ser socis del club en edat infantil o sènior, tenir una antiguitat mínima de dos anys, realitzar la inscripció de forma presencial a l'OAB, estar al corrent del pagament i no tenir suspesa la seva condició de soci. Per mantenir i actualitzar la llista, el club obligarà els socis interessats a presentar-se una vegada a l'any a l'OAB, entre el 15 d'octubre i el 7 de gener.

A partir de l'1 de març, cada soci podrà consultar la seva posició a la llista d'espera, a través de la pàgina electrònica del club o des de l'OAB. El FC Barcelona també ha informat que a partir d'ara, les condicions exigides per al canvi d'abonaments han variat i es podran produir entre familiars de primer i segon grau, així com amb socis que tinguin més de cinc anys d'antiguitat o ja estiguin inclosos a la llista d'espera.
Anar al contingut