Luis Enrique, l'entrenador favorit pels socis del Barça enquestats (EFE)
Barça

Els socis del Barça, per àmplia majoria, volen que Luis Enrique continuï la temporada que ve

Un 58,3% dels 804 socis del Barça enquestats per Catalunya Ràdio s'ha decantat clarament a favor que el tècnic asturià segueixi a la banqueta la temporada que ve. Pep Guardiola és la segona opció més votada, amb un 25,9%

Actualitzat

Catalunya Ràdio ha donat més detalls de l'enquesta feta a 804 socis del Barça sobre l'actualitat blaugrana. Després de saber ahir les preferències sobre la presidència i els futurs fitxatges, avui hem sabut que la majoria dels enquestats volen que l'entrenador de la temporada que ve sigui l'actual tècnic del Barça.

A la pregunta "Qui voldria que fos l'entrenador del Barça la temporada que ve?", un 58,3 dels enquestats ha respost que Luis Enrique. El tècnic asturià ha superat clarament Pep Guardiola, la segona opció més votada amb un 25,9%, mentre que tercer, però ja a molta distància, ha estat l'argentí Diego Pablo Simeone, amb un 2,9%. Després vénen Frank Rijkaard i Ernesto Valverde, amb un 2,2% i un 1,7%, respectivament mentre que José Mourinho i Johan Cruyff han rebut un 1% del suport. El 7% restant ha escollit una altra opció.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut