Imatge de l'estadi del FC Barcelona
Barça

Els socis del Barça afectats per la investigació de l'ús fraudulent d'abonaments tornen a estar privats d'accedir al Camp Nou

El jutge que investiga el cas ha denegat la suspensió cautelar de la sanció, fet que s'ha notificat aquest dimarts a les parts. No es tracta en cap cas d'una resolució definitiva, però els socis afectats tornen a perdre el dret d'accedir a l'estadi

Jordi SunyerActualitzat

El magistrat del jutjat de primera instància número 21 de Barcelona ha denegat aquest dimarts la suspensió cautelar de la sanció que el club havia imposat als socis acusats de suposat ús fraudulent dels seus abonaments en partits del FC Barcelona al Camp Nou. Concretament, tres dels abonats que havien dut el club a judici s'havien beneficiat fins ara d'aquesta suspensió cautelar de la mesura i podien accedir a l'estadi, després que un altre jutjat de primera instància de la capital catalana, el 7, va considerar que no hi havia proves suficients per demostrar que els socis havien comès la infracció que se'ls imputava.

Aquest dimarts, però, aquest altre jutge ha notificat a les parts que denega la suspensió. Per tant, cap dels socis investigats podrà accedir al Camp Nou mentre dura el procediment.

Tot i la primera resolució i el fet que hi hagi una contradicció aparent entre una decisió i una altra, fonts properes al cas admeten que la resolució no és una bona notícia per als més de quatre-cents socis que van presentar, posteriorment, una demanda col·lectiva pel mateix cas. El bufet d'advocats que gestiona els interessos d'aquests socis té previst presentar recurs d'apel·lació contra la denegació de la suspensió cautelar.

 

Anar al contingut