Actualitat blaugrana

Els socis abonats del Barça hauran d'avisar amb antelació si assisteixen a un partit de Copa

Els socis del FC Barcelona amb abonament complet que vulguin assistir al Camp Nou en partits de la Copa del Rei hauran de confirmar la seva assistència amb una certa anticipació, segons el nou sistema que posarà en marxa el club a partir de la temporada que ve. Caldrà confirmar l'assistència en un termini màxim de 3 dies abans de la celebració del partit, i en cas que no s'hagi confirmat i el soci hi vulgui assistir, haurà de retirar la localitat sense cost i en aquest cas no es garantirà la localitat habitual.

Actualitzat

Amb aquesta iniciativa es pretén que l'estadi presenti unes millors assistències en els partits de Copa, que solen tenir menys públic que els enfrontaments de Lliga o Lliga de Campions. Aquells abonats del Camp Nou que vulguin assistir als partits a casa de la Copa del Rei hauran de confirmar la seva assistència a través de les taquilles del club, del telèfon 902 189 900 o de la pàgina web del club (www.fcbarcelona.cat). El club respectarà la localitat que el soci té assignada en el seu abonament.

El canvi de sistema d'accés a l'estadi per als partits copers no s'aplicarà en les semifinals ni en els partits que el club consideri d'alt interès, per als quals no caldrà confirmar l'assistència. El carnet d'abonat al Camp Nou inclou l'assistència a tots els partits que l'equip disputi a l'estadi a excepció dels amistosos i del Trofeu Joan Gamper.

 

 

Anar al contingut